+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

O NAMA

Mi želimo biti alat kojim će upravljati Vaša mašta i tako stvoriti jedinstvenu bajku za Vaš dom !

Sa željom da Vam predstavimo naše proizvode i usluge napravili smo ovu stranicu nadajući se da nećemo biti dosadni već informativni. Cilj našeg poslovanja je da se zadovolje sve potrebe partnera i naručitelja, što uspijevamo praćenjem novih tehnologija i materijala, osluškujući tržište i njihove potrebe.

– CHRISTIAN POSAVEC

NAŠA PRIČA

Moderan način života iziskuje moderan, a u isti mah i nostalgičan način zagrijavanja prostora – KAMINIMA! Tvrtka“KOP” nudi Vam različite tipove kamina: kamine s klasičnim načinom zagrijavanja, kamine kod kojih se višak topline transportira uz pomoć ventilatora u druge prostorije, bio kamine, te kamine na centralno grijanje.

Naši kamini nisu iz serijske proizvodnje. Svaki od naših kamina je jedinstven, te je rađen prema željama naručitelja, pazeći pri tome da bude zadovoljena funkcionalna i estetska uloga samog kamina. 

Mi Vaše želje pretvaramo u stvarnost, na način da Vam izgradimo kamin koji će biti funkcionalan, koji će pristajati u Vašem prostoru i koji će biti samo Vaš – jer ste ga Vi osmislili. Na taj ćete način u hladnim danima mirno i sigurno uživati u toploj i ugodnoj atmosferi Vašeg doma.

Što kažu naši zadovoljni korisnici

Da vam se javim! Dečki su dobro sve napravili, zadovoljan sam sa poslom. Hvala vam na svemu i na čekanju za ostatak. Čim dodem u hrvatsku javim vam se da uplatim ostatak novaca. Jos jedanput hvala van na svemu!

– MARINKO GRGIĆ

Evo bili za vikend u R. Gori i kamin zaista izgleda impresivno! Čestitke na odlično odrađenom poslu! Hvala Vam na izrazitoj profesionalnosti i želimo Vam puno uspjeha u budućim pronektima. Danas ćemo Vam uplatiti ostatak novaca. Lijepi pozdrav!  .”

– OBITELJ KUFNER

Pozdrav, samo da se zahvalim vama i dečkima. Kamin je super sve je bilo po dogovoru i samo nek dobro grije. Kad stignete pošaljite mi upute o korištenju što ste rekli da imate pa da si pogledam to.
Hvala još jednom
Lp .

– OBITELJ MARIĆ

NAŠA SURADNJA U PAR KORAKA

Za ugradnju kamina bitno je predvidjeti neke detalje koji su specifični za različite vrste proizvoda.
Najbolji rezultati se mogu postići kad prilikom projektiranja stambenog objekta zatražite popis predviđenih radnji koje treba odraditi u toku gradnje, jer u tome trenutku možemo sugerirati optimalnu pripremu za izradu kamina kakvog ste zamislili.

U slučaju da ste poželjeli kamin ugraditi u već postojeći objekat, jednostavno se možete informirati na način da nas kontaktirate, pošaljete nam nacrt Vašeg prostora ili dogovorite posjet našeg stručnjaka.

Uz naš stručni savjet, te Vaše zahtjeve i želje, postavit ćemo Vam jedinstven kamin koji će osigurati ugodnu toplinu i osjećaj doma, a unutarnjem uređenju prostora dati prizvuk nostalgije vatre i pucketanja drva.

Dodavanje drva u kamin