+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

Uvjeti korištenja

Dragi posjetitelji, molimo pažljivo pročitajte ove Uvjete korištenja prije korištenja kop.hr web stranica.

Ako koristite ove web stranice smatra se da razumijete, prihvaćate i da se slažete s navedenim Uvjetima korištenja od strane K.O. i postavljanje kamina Kop (u daljnjem tekstu Kop kamini ili Kop) kao administratora internet stranica i online trgovine http://kop.hr . Ako NE prihvaćate ove uvjete, predlažemo da ne koristite ove web stranice.

Korištenje stranica kop.hr, dohvaćanje materijala i njihovo posjećivanje podložno je svoj primjenjivoj zakonskoj regulativi i ograničeno Uvjetima korištenja navedenim u nastavku. Posjetitelji pregledavaju i koriste informacije dostupne na ovim stranicama na vlastitu odgovornost i bez ikakvih ograničenja prihvaćaju Uvjete korištenja.


Nastojimo sve informacije dostupne na ovim stranicama držati točnima i redovito ih osvježavati, no bez obzira na to, Kop kamini ne garantira njihovu točnost i potpunost, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za moguće pogreške na ovim stranicama s obzirom da su neke od informacija zaprimljene od trećih strana (npr. slike i opisi ponuđenih kaminskih ložišta dolaze od proizvođača istih).


Posjetitelji koriste ove stranice, kao i vanjske linkove na vlastitu odgovornost. Neki linkovi s ovih stranica pokazuju na druge stranice i resurse na Internetu koji nisu ni na koji način povezani s kop.hr stranicama. Ukoliko posjetitelji odluče koristiti te stranice putem linka, Kop kamini nije direktno niti indirektno odgovoran za nikakvu štetu koja može nastati kao posljedica posjećivanja tih stranica ili korištenja resursa istih.

 

 

Online trgovina


S obzirom da Kop prvenstveno nudi usluge izrade kamina i ugradnje kaminskih ložišta, prije naručivanja ložišta možete nas kontaktirati za savijet, preporuku kaminskog ložišta ili zatražiti ponudu ugradnje i izrade kamina, također možete zatražiti ponudu putem online formulara na sljedećem linku.

Prilikom posjete Kop stranica, u našoj online trgovini kop.hr/trgovina/ možete pronaći veliku ponudu različitih vrsta kvalitetnih kaminskih ložišta renomiranih proizvođača s kojima sudjelujemo. Kaminska ložišta i ostale proizvode moguće je naručiti direktno putem online trgovine. U cijene proizvoda uračunat je PDV, no s obzirom da nije fiksna cijena dostave nije uključena. S obzirom na gabaritne dimenzije proizvoda i prema mjestu dostave, po izvršenju narudžbe putem online trgovine, na mail kupca dolazi ponuda sa cijenom i predviđenim vremenom dostave u roku od 2-3 radnih dana.
Ukoliko Kupac nije zadovoljan s ponudom, ima je pravo odbiti u roku od sedam (7) radnih dana. Po prihvatu ponude i vidljivoj uplati sredstava, narudžba je u daljnjoj obradi.

Korisnik razumije i izjavljuje svoj pristanak na činjenicu da se informacijske usluge i web stranica pružaju „u obliku u kojem su objavljeni“ te činjenicu da kop.hr nije odgovoran za potpunu točnost korisničkih podataka a time i pravodobnu dostavu informacija o dovršenim narudžbama korisnika, njegovim ili drugih korisničkih upita, pitanja i komentara o proizvodima, informacijama o nedostupnim proizvodima i slično.

 

Kamini Kop zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promijeni Uvjete korištenja. Zbog toga se posjetiteljima preporuča periodička provjera sadržaja ove stranice.