+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

KAMINI PO MJERI

Ugradbeno ložište BeF TWIN II AQUATIC V 10 N | Kamini KOP

Ugradbeno ložište BeF TWIN II AQUATIC V 10 N

4.477,00 (33.731,96 kn)

Ugradbeno ložište BeF TWIN II AQUATIC V 10 N za centralni frontalni kamin s tunel opcijom – ložište ima dva vrata, prednja ostakljena i zadnja puna za mogućnost loženja iz druge prostorije.

Dostupno uz narudžbu

DETALJI PROIZVODA

Ugradbeno ložište BeF TWIN II AQUATIC V 10 N za centralni frontalni kamin s tunel opcijom - ložište ima dva vrata, prednja ostakljena i zadnja puna za mogućnost loženja iz druge prostorije.

Kao što naziv ove serije govori, spoj je profinjene funkcionalnosti kaminskih umetaka s BeF Aquatic vodenim spremnikom i modernog dizajna u obliku vodenih kaminskih umetaka u odnosu na BeF Twin II. Ovi ulošci ne samo da pouzdano i učinkovito zagrijavaju vodu u izmjenjivaču, već daju i osjećaj topline pri pogledu na vatru u ložištu. Kao i kod serije tradicionalnih kamina BeF Twin II, moguće je dodavanje goriva i iz pomoćne prostorije, ali su jedna vrata puna (dok su vrata glavne prostorije ostakljena). Na isti način možete odrediti hoće li vrata biti klasična, otvaranje u stranu ili podizanjem.

Naravno, ovi kaminski ulošci također uključuju rashladnu petlju, prirubnicu za vanjski dovod zraka, izolaciju izmjenjivača topline, kao i najmoderniji dizajn postolja.

  • Tunel centralni kamin s vratima na otvaranje prema gore.
  • Optimizirani oblik carcon ložišta razvijen pomoću aerodinamičkog modela.
  • Najmasivniji skladišni materijal na carcon tržištu, koji je i do 100% masivniji od starijih tipova. Ali također ima mnogo veći kapacitet skladištenja.
  • Strukturirana aktivna površina carcona hvata čestice uz naknadno izgaranje.
  • Popularan format vrata s crno zatamnjenim staklom i ručkom obloženom pravom kožom.
  • Regulacija gorenja obostrano, ognjište rešetke.
  • Vanjski dovod zraka omogućuje spajanje elektroničke kontrole požara.

 

Tehnički podaci:

Nazivni toplinski učinak : 20 kW

Učinkovitost : 85 %

Promjer dimovodnog kanala : 200 mm

Temperatura dimnih plinova: 213°C

Težina :  391 kg

Šifra proizvoda: 000-0002141

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ugradbeno ložište BeF TWIN II AQUATIC V 10 N”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Često postavljana pitanja

Koliko kamin može grijati?

U idealnim uvjetima računa se 1 kw = 10 m2 za prosječnu visinu prostora do 250 cm, no kako je teško postići idealne uvjete, možemo računati 1 kW = 8 m2. Neki proizvođači navode točne kvadrature i kubikaže koje zadovoljava pojedini proizvod.

Najbolje drvo za loženje?

Ima više vrsta drva koja su podobna za kamin. Najbolja drvo za loženje su: bukva, grab i svako drugo drvo velike gustoće(maslina, naranča). Također veliku vrijednost imaju hrast i agacijaproizvode više čađi i pepela, ali daju lijep plamen.

Koje ložište je bolje, od gusa ili čelika?

Svaki metal kad se ugrije ‘radi’, a gus izuzetno dobro podnosi visoke temperatureNe puca, ne izvija se i vraća se u prvobitni položaj. Iznimka su poklopci pepeljare koji su u direktnom kontaktu s vatrom, te se vremenom prilikom intenzivnog korištenja može deformirati ili čak i puknuti – to se ne smatra nedostatkom, već posljedicom dotrajalosti.

Kako se čisti staklo?

Staklo možete čistiti uz pomoć novinskog papira umočenog u vodu i samog pepela nastalog korištenjem kamina. Ipak, većina se odlučuje  za sredstva za tu namjenu, pošpricati, ostaviti koju sekundu po potrebi i dobro istrljati papirnatom salvetom ili pamučnom krpom, ponoviti ukoliko je jače začađeno. Staklo se čisti po potrebi, ne dozvolite da se jače začađi jer će biti teže očistiti, radije čistite češće. Pepeo se čisti barem jednom tjedno, ovisno o volumenu same pepeljare i učestalosti korištenja. Pepeo je lako očistiti specijaliziranim usisavačima za tu namjenu. Kamin je nužno čistiti samo kad je hladan.

Koliko dugo traje izrada kamina?

Kupnja novog kamina ili peći za vaš dom ne sastoji se od jednog jedinog koraka već se radi o procesu prilikom kojeg je potrebno razmotriti razne aspekte kao što su stil, dizajn i budžet koji imate na raspolaganju, a uz to kamin je nešto što će s Vama biti dugi niz godina i stoga Vam nije u interesu nepromišljeno i brzopleto donjeti odluke i brzati samu izradu kamina.

Važna stavka prilikom izbora su i tehnički aspekti koje treba uzeti u obzir kako biste izabrali optimalan kamin za vaše potrebe. Dimovodne cijevi, veličina dimnjaka, način instalacije te površina grijanog prostora aspekti su koje treba uzeti u obzir.

U prednosti ste sigurno ukoliko nam pošaljete mjere vašeg dimnjaka i skice prostora gdje namjeravate postaviti kamin kroz kontaktnu formu iznad i na taj način dobit ćete brže od nas savjet pa će i sama izrada bit nešto brža.

U suprotnom, možete jednostavno dogovoriti kućnu posjetu i savjetovanje te na taj način osigurati da sve bude savršeno.

Izbor je na vama, a naša korisnička podrška uvijek na raspolaganju.