+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

KAMINI PO MJERI

Ugradbeno ložište BeF Therm V 10 CP | Kamini KOP

Ugradbeno ložište BeF THERM V 10 CP

4.329,00 (32.616,85 kn)

Ugradbeno ložište BeF Therm V 10 CP za kutni kamin zadovoljiti će vaše zahtjeve vrhunske kvalitete, najmodernijeg dizajna i visoke učinkovitosti izgaranja.

BeF Therm V 10 CP s kliznim sustavom osigurava glatko, lako kontrolirano kretanje vrata. Rafinirani pritisak vrata osigurava savršenu nepropusnost ložišta, dok novi klizni sustav osigurava glatko kretanje vrata i bešuman rad.

Dostupno uz narudžbu

DETALJI PROIZVODA

Ugradbeno ložište BeF Therm V 10 CP za kutni kamin zadovoljiti će vaše zahtjeve, kao što su vrhunska kvaliteta, najmoderniji dizajn ili visoka učinkovitost izgaranja. Sinonim za ove riječi je nova linija kaminskih uložaka - Bef Therm. Zbog stalnog razvoja i usavršavanja, u asortiman je uvrštena Therm linija kamina koji su razvijeni uz primjenu najnovijih saznanja, što pridonosi udobnom radu i korištenju kaminskog ložišta i dizajna, što se vidi u svakom detalju.

BeF Therm V 10 CP s kliznim sustavom osigurava glatko, lako kontrolirano kretanje vrata. Otvaranje vrata na podizanje s crnom elegantnom ručkom. Rafinirani pritisak vrata osigurava savršenu nepropusnost ložišta, dok novi klizni sustav osigurava glatko kretanje vrata i bešuman rad.

Inovativno zračno "ispiranje" stakla održava staklo na vratima kamina besprijekorno čisto. Zrak se dovodi kroz stražnji zid kroz komore za grijanje. Dovod sekundarnog zraka u ložište riješen je dizajnerskom inox šipkom,a precizna obrada regulacije zraka osigurava glatku i preciznu regulaciju kaminskog uloška. Ognjište je obloženo carconom. Materijal carcon je najmasovniji akumulacijski materijal na tržištu, razvijen prema aerodinamičkom modelu, koji je i do 100% masivniji od starijih tipova, a također ima puno veći kapacitet skladištenja, može ostati zagrijan do 12 sati. Strukturirana aktivna površina carcona hvata čestice uz naknadno sagorijevanje.

Ugradbeni okviri su dizajnirani da pokriju potrebne dilatacijske spojeve između kaminskog uloška i kućišta.

Konfigurabilni dio garniture rešetke od lijevanog željeza s pomičnom pepeljarom koja zamjenjuje osnovni carcon poklopac.

 

Tehnički podaci:

Nazivni toplinski učinak : 13 kw

Učinkovitost : 83,9 %

Promjer dimovodnog kanala : 200 mm

Temperatura dimnih plinova: 235 °C

Dimenzije : 1582mm x 1061mm x 647mm

Težina : 287 kg

Šifra proizvoda: 000-0001911

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ugradbeno ložište BeF THERM V 10 CP”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Često postavljana pitanja

Koliko kamin može grijati?

U idealnim uvjetima računa se 1 kw = 10 m2 za prosječnu visinu prostora do 250 cm, no kako je teško postići idealne uvjete, možemo računati 1 kW = 8 m2. Neki proizvođači navode točne kvadrature i kubikaže koje zadovoljava pojedini proizvod.

Najbolje drvo za loženje?

Ima više vrsta drva koja su podobna za kamin. Najbolja drvo za loženje su: bukva, grab i svako drugo drvo velike gustoće(maslina, naranča). Također veliku vrijednost imaju hrast i agacijaproizvode više čađi i pepela, ali daju lijep plamen.

Koje ložište je bolje, od gusa ili čelika?

Svaki metal kad se ugrije ‘radi’, a gus izuzetno dobro podnosi visoke temperatureNe puca, ne izvija se i vraća se u prvobitni položaj. Iznimka su poklopci pepeljare koji su u direktnom kontaktu s vatrom, te se vremenom prilikom intenzivnog korištenja može deformirati ili čak i puknuti – to se ne smatra nedostatkom, već posljedicom dotrajalosti.

Kako se čisti staklo?

Staklo možete čistiti uz pomoć novinskog papira umočenog u vodu i samog pepela nastalog korištenjem kamina. Ipak, većina se odlučuje  za sredstva za tu namjenu, pošpricati, ostaviti koju sekundu po potrebi i dobro istrljati papirnatom salvetom ili pamučnom krpom, ponoviti ukoliko je jače začađeno. Staklo se čisti po potrebi, ne dozvolite da se jače začađi jer će biti teže očistiti, radije čistite češće. Pepeo se čisti barem jednom tjedno, ovisno o volumenu same pepeljare i učestalosti korištenja. Pepeo je lako očistiti specijaliziranim usisavačima za tu namjenu. Kamin je nužno čistiti samo kad je hladan.

Koliko dugo traje izrada kamina?

Kupnja novog kamina ili peći za vaš dom ne sastoji se od jednog jedinog koraka već se radi o procesu prilikom kojeg je potrebno razmotriti razne aspekte kao što su stil, dizajn i budžet koji imate na raspolaganju, a uz to kamin je nešto što će s Vama biti dugi niz godina i stoga Vam nije u interesu nepromišljeno i brzopleto donjeti odluke i brzati samu izradu kamina.

Važna stavka prilikom izbora su i tehnički aspekti koje treba uzeti u obzir kako biste izabrali optimalan kamin za vaše potrebe. Dimovodne cijevi, veličina dimnjaka, način instalacije te površina grijanog prostora aspekti su koje treba uzeti u obzir.

U prednosti ste sigurno ukoliko nam pošaljete mjere vašeg dimnjaka i skice prostora gdje namjeravate postaviti kamin kroz kontaktnu formu iznad i na taj način dobit ćete brže od nas savjet pa će i sama izrada bit nešto brža.

U suprotnom, možete jednostavno dogovoriti kućnu posjetu i savjetovanje te na taj način osigurati da sve bude savršeno.

Izbor je na vama, a naša korisnička podrška uvijek na raspolaganju.