+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

KAMINI PO MJERI

Ugradbeno ložište BeF Therm 6 | Kamini KOP

Ugradbeno ložište BeF THERM 6

1.839,00 (13.855,95 kn)

Ugradbeno ložište BeF Therm 6 nominalne snage 6kW vrhunske je kvalitete, najmodernijeg dizajna te s visokom učinkovitosti izgaranja.

Dostupno uz narudžbu

DETALJI PROIZVODA

Ugradbeno ložište BeF Therm 6 za kamin zadovoljiti će vaše zahtjeve, kao što su vrhunska kvaliteta, najmoderniji dizajn ili visoka učinkovitost izgaranja. Sinonim za ove riječi je nova linija kaminskih uložaka - Bef Therm. Zbog stalnog razvoja i usavršavanja, u asortiman je uvrštena Therm linija kamina koji su razvijeni uz primjenu najnovijih saznanja, što pridonosi udobnom radu i korištenju kaminskog ložišta i dizajna, što se vidi u svakom detalju.

Popularan format klasičnih vrata sa staklom koja se otvaraju u stranu sa ručkom obloženom pravom kožom. Rešetkasto ognjište obloženo je carconom. Materijal carcon je najmasovniji akumulacijski materijal na tržištu, razvijen prema aerodinamičkom modelu, koji je i do 100% masivniji od starijih tipova, a također ima puno veći kapacitet skladištenja, može ostati zagrijan do 12 sati. Strukturirana aktivna površina carcona hvata čestice uz naknadno sagorijevanje.

Inovativno zračno "ispiranje" stakla održava staklo na vratima kamina besprijekorno čisto. Zrak se vraća kroz komore za grijanje. Osigurana viša temperatura dovedenog zraka za pranje stakla i sporiji protok. Precizna obrada regulacije zraka osigurava laganu i preciznu regulaciju kaminskog uloška. Dovod sekundarnog zraka u ložište riješen je dizajnerskom inox šipkom.

Ugradbeni okviri su dizajnirani da pokriju potrebne dilatacijske spojeve između kaminskog uloška i kućišta.

Konfigurabilni dio garniture rešetke od lijevanog željeza s pomičnom pepeljarom koja zamjenjuje osnovni carcon poklopac.

Tehnički podaci:

Nazivni toplinski učinak : 6 kw

Učinkovitost : 82 %

Promjer dimovodnog kanala : 150 mm

Temperatura dimnih plinova: 262 °C

Dimenzija : 610x510 mm

Težina : 147 kg

Šifra proizvoda: 000-0001860

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ugradbeno ložište BeF THERM 6”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Često postavljana pitanja

Koliko kamin može grijati?

U idealnim uvjetima računa se 1 kw = 10 m2 za prosječnu visinu prostora do 250 cm, no kako je teško postići idealne uvjete, možemo računati 1 kW = 8 m2. Neki proizvođači navode točne kvadrature i kubikaže koje zadovoljava pojedini proizvod.

Najbolje drvo za loženje?

Ima više vrsta drva koja su podobna za kamin. Najbolja drvo za loženje su: bukva, grab i svako drugo drvo velike gustoće(maslina, naranča). Također veliku vrijednost imaju hrast i agacijaproizvode više čađi i pepela, ali daju lijep plamen.

Koje ložište je bolje, od gusa ili čelika?

Svaki metal kad se ugrije ‘radi’, a gus izuzetno dobro podnosi visoke temperatureNe puca, ne izvija se i vraća se u prvobitni položaj. Iznimka su poklopci pepeljare koji su u direktnom kontaktu s vatrom, te se vremenom prilikom intenzivnog korištenja može deformirati ili čak i puknuti – to se ne smatra nedostatkom, već posljedicom dotrajalosti.

Kako se čisti staklo?

Staklo možete čistiti uz pomoć novinskog papira umočenog u vodu i samog pepela nastalog korištenjem kamina. Ipak, većina se odlučuje  za sredstva za tu namjenu, pošpricati, ostaviti koju sekundu po potrebi i dobro istrljati papirnatom salvetom ili pamučnom krpom, ponoviti ukoliko je jače začađeno. Staklo se čisti po potrebi, ne dozvolite da se jače začađi jer će biti teže očistiti, radije čistite češće. Pepeo se čisti barem jednom tjedno, ovisno o volumenu same pepeljare i učestalosti korištenja. Pepeo je lako očistiti specijaliziranim usisavačima za tu namjenu. Kamin je nužno čistiti samo kad je hladan.

Koliko dugo traje izrada kamina?

Kupnja novog kamina ili peći za vaš dom ne sastoji se od jednog jedinog koraka već se radi o procesu prilikom kojeg je potrebno razmotriti razne aspekte kao što su stil, dizajn i budžet koji imate na raspolaganju, a uz to kamin je nešto što će s Vama biti dugi niz godina i stoga Vam nije u interesu nepromišljeno i brzopleto donjeti odluke i brzati samu izradu kamina.

Važna stavka prilikom izbora su i tehnički aspekti koje treba uzeti u obzir kako biste izabrali optimalan kamin za vaše potrebe. Dimovodne cijevi, veličina dimnjaka, način instalacije te površina grijanog prostora aspekti su koje treba uzeti u obzir.

U prednosti ste sigurno ukoliko nam pošaljete mjere vašeg dimnjaka i skice prostora gdje namjeravate postaviti kamin kroz kontaktnu formu iznad i na taj način dobit ćete brže od nas savjet pa će i sama izrada bit nešto brža.

U suprotnom, možete jednostavno dogovoriti kućnu posjetu i savjetovanje te na taj način osigurati da sve bude savršeno.

Izbor je na vama, a naša korisnička podrška uvijek na raspolaganju.