+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

Peć s pećnicom Lynx O

1.740,00 (13.110,03 kn)

  • Komora za izgaranje obložena je acubetom.
  • Dimovod, rešetka i dekorativno staklo od lijevanog željeza standardno.
  • Savršeno za postavljanje u udubljenje u zidu.
  • Ispuštanje ispušnih plinova odozgo
  • Dizajnirana za povrat topline.
  • Prilagođena za spajanje na DGP.
  • Visoka toplinska učinkovitost.

Dostupno uz narudžbu

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

LYNX O je moderna, kompaktna samostojeća peć s dodatnom pećnicom, koja je savršena kao izvor topline i stilski ukras interijera. Ova peć se može postaviti ne samo na otvorenim prostorima, već i u zidnim udubljenjima, pružajući veće mogućnosti uređenja. Osim toga, LYNX O jamči visoku učinkovitost izgaranja drva, nudeći ekološko i ekonomično rješenje grijanja.

Samostojeća peć s dodatnom pećnicom LYNX O – praktična i univerzalna

Peć LYNX O precizno je izrađena od visokokvalitetnih materijala uz korištenje naprednih tehnologija. Ovaj model odlikuje se izvrsnom završnom obradom i izdržljivošću. Dimnjak od lijevanog željeza, rešetka i dekorativno staklo dostupni su kao standard, dodajući eleganciju i funkcionalnost. Komora za izgaranje je obložena acubetom, a dimovod je montiran odozgo. Stranice kućišta dostupne su u raznim bojama, što vam omogućuje da kamin uskladite s interijerom. Također je moguće spojiti DGP, što LYNX O čini još svestranijom. Neovisna regulacija dovoda primarnog i sekundarnog zraka pomoću dvije poluge osigurava preciznu kontrolu izgaranja. Pećnica smještena iznad ložišta daje dodatnu funkcionalnost peći, a njena unutrašnjost je izrađena od nehrđajućeg čelika.

Moderna i ekološka rješenja u LYNX O peći

Samostojeća peć LYNX O osigurava visoku učinkovitost izgaranja zahvaljujući upotrebi kućišta izrađenog od visokokvalitetnog kotlovskog čelika P265GH i inovativnog materijala za pohranjivanje koji povećava temperaturu u komori za izgaranje i omogućuje precizno izgaranje čađe i pepela. Dodatno, zračna zavjesa u blizini vjetrobranskog stakla i otvori za sekundarni zrak na stražnjoj stijenci komore povećavaju učinkovitost izgaranja. Peć LYNX O ima trostupanjski sustav dovoda zraka u komoru za izgaranje, kao i dvije neovisne zaklopke za regulaciju dovoda primarnog i sekundarnog zraka. Zahvaljujući ovim rješenjima, peć LYNX O je učinkovita i ekološka, primajući energetski razred A+. Sukladan je sa smjernicama Europske komisije o ekološkom dizajnu navedenim u Uredbi 2015/118, a također udovoljava njemačkim BImSchV II i austrijskim standardima 15a B-VG.

Elegantna peć LYNX O za svaki interijer

Samostojeća peć LYNX O prekrivena je kvalitetnom bojom otpornom na visoke temperature, koja štiti lim od vanjskih čimbenika, a kaminu daje elegantan i estetski izgled. Ovaj model je također opremljen dekoriranom DECOR kaminskom keramikom. Staklo peći sa zračnom zavjesom, obostrano polirano, zadržava svoju prozirnost i na temperaturama do 800°C. Pećnica smještena iznad ložišta dodatna je funkcionalnost koja omogućuje istovremeno pečenje i grijanje. Unutrašnjost pećnice izrađena je od nehrđajućeg čelika, što osigurava dugotrajnost i jednostavno čišćenje.

 

 

Tehničke karakteristike:

ModelLYNX O
Energetski razred:A+
Nazivna snaga (kW):6,5
Raspon snage grijanja (kW)3-8,5
Toplinska učinkovitost (%):83
Temperatura dimnih plinova (°C)239
Emisija CO (na 13% O2) (g/m³) :1,080
Težina (kg):137
Promjer dimnjaka (mm):150
Ulazni promjer (mm):100
Staklo dimenzija:390×540
Faktor učinkovitosti111,4

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Peć s pećnicom Lynx O”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)