+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

Peć Lynx S

940,00 (7.082,43 kn)

  • Niske dimenzije s podesivim  nogama, pojednostavljen dizajn.
  • Savršeno za postavljanje u udubljenje u zidu.
  • Ispuštanje dimnih plinova s gornje ili stražnje strane peći
  • Dizajnirana za povrat topline
  • Prilagođena za spajanje na DGP.
  • Visoka toplinska učinkovitost.

Dostupno uz narudžbu

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

LYNX S je moderna, kompaktna samostojeća peć koji će savršeno poslužiti kao dodatni izvor topline u prostoriji, ali i kao stilski ukras. Peć se može postaviti ne samo na otvorenim prostorima, već iu zidnim udubljenjima, što daje još veće mogućnosti uređenja interijera. Osim toga, samostojeći kamin LYNX S jamči vrlo visoku učinkovitost izgaranja drva, zbog čega je odlična opcija za ljude koji traže ekonomična i ekološka rješenja grijanja.

Praktična i univerzalna

Peć LYNX S izrađena je s visokom preciznošću, korištenjem visokokvalitetnih materijala i naprednih robota i strojeva. Zahvaljujući tome, ovaj model karakterizira savršena završna obrada i izvrsna kvaliteta. LYNX S opremljena je brojnim praktičnim rješenjima, poput uklonjivog ispušnog otvora za ispušne plinove koji omogućuje ugradnju na gornju ili stražnju stijenku peći i odvod produkata izgaranja izravno u dimnjak. Peć se može opremiti vanjskim dovodom hladnog zraka, što također omogućuje korištenje u kućama s mehaničkom ventilacijom. Mogućnost postavljanja ispusta na stražnjoj strani tijela također omogućuje korištenje gornje stijenke kao grijaće ploče. Kamin je opremljen pomičnom rešetkom od lijevanog željeza s posudom za pepeo, što olakšava zbrinjavanje pepela.

Moderna ekološka rješenja peći LYNX S

Samostojeća peć LYNX S osigurava visoku učinkovitost izgaranja. To je između ostalog moguće zahvaljujući korištenju kotlovskog čeličnog kućišta visoke klase P265GH, kao i korištenju vlastitog akumulacijskog materijala koji povećava temperaturu u komori za izgaranje i omogućuje precizno izgaranje čađe i pepela. Učinkovitost je dodatno povećana prisutnošću zračne zavjese na vjetrobranskom staklu i otvorima za sekundarni zrak na stražnjoj stijenci komore. Osim toga, samostojeća peć LYNX S ima trostupanjski sustav dovoda zraka u komoru za izgaranje, kao i dvije neovisne zaklopke koje reguliraju dovod primarnog i sekundarnog zraka. Zahvaljujući svim ovim rješenjima peć LYNX S je vrlo učinkovita i ekološka – model ima energetski razred A+ i usklađen je sa smjernicama Europske komisije o tzv. Ekodizajnu sadržanim u Uredbi 2015/118, kao i sa njemačkim BImSchV II i austrijski 15a B-VG standardi.

Elegantna peć za LYNX S za svaki interijer

Samostojeća peć LYNX S prekrivena je kvalitetnom bojom otpornom na visoke temperature, koja štiti lim od nepovoljnih vanjskih čimbenika i daje kaminu vrlo elegantan, estetski izgled. Osim toga, ovaj model ima ukrašenu DECOR kaminsku keramiku. Staklo kamina sa zračnom zavjesom, obostrano polirano, zadržava svoju prozirnost i na temperaturama do 800°C.

 

 

Tehničke karakteristike:

ModelLYNX S
Energetski razred:A+
Nazivna snaga (kW):6,5
Raspon snage grijanja (kW)3-8,5
Toplinska učinkovitost (%):83
Temperatura dimnih plinova (°C)239
Emisija CO (na 13% O2) (g/m³) :1,080
Težina (kg):90
Promjer dimnjaka (mm):150
Ulazni promjer (mm):100
Staklo dimenzija:390×540
Dimenzije (mm)407 x 672 x 400
Faktor učinkovitosti111,4

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Peć Lynx S”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)