+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

Peć Lynx B

1.011,00 (7.617,38 kn)

  • Mala veličina, s četiri podesive noge.
  • Vrata su opremljena čeličnim okvirom.
  • Dizajnirana za ugradnju u udubljenje u zidu.
  • Dimnjak od lijevanog željeza montiran na vrhu ili stražnjoj strani peći.
  • Pojačani bočni zidovi.
  • Prilagođeno povratu topline.
  • Dizajnirana za rad s DGP-om.
  • Visoka toplinska učinkovitost.

Dostupno uz narudžbu

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Samostojeća peć LYNX B je kompaktna mala samostojeća peć, idealna za ugradnju u zidnu nišu ili kao dodatni izvor topline u prostoriji. Savršeno kombinira praktičnu funkciju s estetikom, dok je stilski ukras interijera. Odlikuje ju ne samo moderan dizajn, već i visoka učinkovitost izgaranja drva, što je čini ekonomičnom i ekološkim rješenjem grijanja.

Mala, ali svestrana

Peć LYNX B dizajnirana je s pažnjom na svaki detalj. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala korištenjem suvremene tehnologije. Vrata su ojačana čeličnim okvirom, što ih čini čvršćim. Peć ima dimnjak od lijevanog željeza koji se može montirati i na gornju i na stražnju stranu kamina. Dodatno, opremljena je ojačanim bočnim stijenkama i četiri podesive noge koje omogućuju stabilno postavljanje peći na različite površine.

LYNX B je također kompatibilna s DGP sustavom (dodatni dovod zraka), što mu omogućuje ugradnju u kuće s mehaničkom ventilacijom. Odlikuje se visokom toplinskom učinkovitošću i dizajnirana je za rad sa sustavima za povrat topline, što jamči učinkovito korištenje energije.

Moderna rješenja peći LYNX B

LYNX B, zahvaljujući korištenju visokokvalitetnog kotlovskog čelika P265GH i posebnog akumulacijskog materijala, osigurava optimalno izgaranje drva. Zračna zavjesa na staklu vrata i otvori za sekundarni zrak jamče izvrsne parametre izgaranja. Dodatno, ova peć ima trostupanjski sustav dovoda zraka i neovisne zaklopke za regulaciju zraka, što se prevodi u njezinu ekološku prihvatljivost. Ovaj model je usklađen sa smjernicama Europske komisije i međunarodnim standardima, što potvrđuje njegovu visoku kvalitetu.

Elegancija u svakom detalju – LYNX B

Prekrivena posebnom visokotemperaturnom bojom, pećLYNX B izgleda vrlo estetski. Kućište mu je ukrašeno kaminskom keramikom DECOR, što mu daje jedinstven karakter. Zahvaljujući zračnoj zavjesi, staklo kamina ostaje prozirno čak i pri ekstremnim temperaturama, što omogućuje uživanje u pogledu na plamen. Sve to čini kamin LYNX B savršenom dopunom svakom interijeru.

 

 

Tehničke karakteristike:

ModelLYNX B
Energetski razred:A+
Nazivna snaga (kW):6,5
Raspon snage grijanja (kW)3-8,5
Toplinska učinkovitost (%):83
Temperatura dimnih plinova (°C)239
Emisija CO (na 13% O2) (g/m³) :1,080
Težina (kg):110
Promjer dimnjaka (mm):150
Ulazni promjer (mm):100
Staklo dimenzija:390×540
Dimenzije (mm)433 x 743 x 433
Faktor učinkovitosti111,4

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Peć Lynx B”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)