+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

Peć Cane SF

1.175,00 (8.853,04 kn) 1.200,00 (9.041,40 kn)

  • Samostojeća peć na nozi.
  • Dizajn ovalnog bočnog zida.
  • Ispušni otvor od lijevanog željeza montiran na vrhu ili stražnjoj strani peći.
  • Dizajnirana za povratak topline
  • Prilagođeno DGP sustavu.
  • Visoka toplinska učinkovitost.
  • Stabilna baza.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija:

Opis

Samostojeća peć CANE SF na nozi odlikuje se estetskom završnom obradom i stabilnom strukturom. Upotreba visokokvalitetnog kotlovskog lima P265GH jamči ne samo visoku izdržljivost, već i otpornost na temperaturne fluktuacije. Samostojeća peć na nozi, zahvaljujući širokom rasponu ogrjevnog opterećenja u rasponu od 3,0 kW do 8,5 kW i toplinske snage (nazivne) od 6,5 kW, savršena je za manje i srednje velike prostorije.

Estetska i stabilna konstrukcija

Peć na drva Cane SF odlikuje se estetski dovršenim ovalnim stranicama zahvaljujući kojima se savršeno uklapa u svaki dizajn interijera. Cijela komora za izgaranje je dizajnirana na takav način da jamči visoku strukturnu stabilnost. Dodatno, samostojeći kamin CANE SF, točnije postolje, opremljeno je elementima koji omogućavaju jednostavno otvaranje otvora, zahvaljujući čemu se peć može montirati iznad kanala koji je zadužen za dovod zraka izvan objekta.

Samostojeća peć CANE SF prikladna je za kuće sa sustavom mehaničke ventilacije (rekuperacije topline). Čvrsta konstrukcija komore za izgaranje i poseban konektor koji omogućuje nesmetan dotok vanjskog zraka osiguravaju udobnu upotrebu.

Samostojeća peć na nozi – precizna kontrola procesa izgaranja

Unutar komore za izgaranje nalazi se zaštićeni materijal pod nazivom ACCUCERAM, koji se odlikuje izvrsnim svojstvima akumulacije. U praksi to znači da i nakon što se peć ugasi, tijelo samostojeće peći na drva i dalje učinkovito emitira toplinu u prostoriju (čak i nekoliko sati). Dodatno, ACCUCERAM materijal izravno utječe na bolje izgaranje drva, a time i na veću učinkovitost peći.

Samostojeća peć na nozi opremljena je deflektorom koji u kombinaciji s produženim dimnim kanalom dodatno povećava učinkovitost peći. Cjelokupnim procesom izgaranja upravljaju dvije potpuno neovisne zaklopke. Prva omogućuje preciznu kontrolu količine primarnog zraka, dok druga kontrolira količinu sekundarnog zraka.

Fenomenalna vizija vatre

Samostojeća peć na nozi ima ugrađenu zračnu zavjesu koja se nalazi iznad vrata. Upotreba pepeljare koja se može uvlačiti i odvojiti jamči čišćenje bez muke. Čvrsta rešetka od lijevanog željeza osigurava dug život i izdržljivost.

Vrata za samostojeću peć na nozi izrađena su između ostalog od keramičkog kaminskog stakla koje zadržava svoja svojstva, a prije svega prozirnost do temperature od 800°C. Štoviše, staklo je polirano s obje strane, što jamči izuzetno lijepu viziju vatre. Vrata su kruta i stoga udobna za korištenje.

Ekološko loženje na drva

Dizajn peći omogućuje ugradnju izlaza ispušnih plinova u gornji i stražnji dio tijela. Peć je prilagođena DGP sustavima, odnosno razvodu toplog zraka koji omogućava grijanje susjednih prostorija. Samostojeća peć CANE SF proizvedena je u skladu s pretpostavkama EKOPROJECT-a, kao i 15a B-VG i BlmSchV II. Zahvaljujući prigušnici koja dovodi primarni zrak u komoru za izgaranje, cijeli proces paljenja je brz i bez problema. Visoka kvaliteta i prije svega preciznost izrade postignuta je korištenjem suvremenih CNC strojeva, uključujući: 2D i 3D lasere, preše i robota za zavarivanje.

 

Tehničke karakteristike:

ModelCane SF
Energetski razred:A+
Nazivna snaga (kW):6,5
Raspon snage grijanja (kW)3-8,5
Toplinska učinkovitost (%):83
Temperatura dimnih plinova (°C)239
Emisija CO (na 13% O2) (g/m³) :1,080
Težina (kg):120
Promjer dimnjaka (mm):150
Ulazni promjer (mm):100
Staklo dimenzija:390×540
Dimenzije (mm)550 x 1019 x 400
Faktor učinkovitosti111,4

 

Dodatne informacije

Boja

Bijela, Crna

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Peć Cane SF”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)