+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

KOZA K6/150

1.051,38 (7.921,62 kn)

Peć Koza K6/150 ima maksimalnu uporabu topline i besprijekoran rad. Tijelo i prednji dio peći otporni su na visoke temperature zahvaljujući visokokvalitetnom čeliku koji se koristi u proizvodnji.

Turbofan – poseban uređaj, čiji zadatak je učinkovito distribuirati toplinu koju proizvodi uređaj u sobi koju Koza K6/150 grije.

Dostupno uz narudžbu

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Koza K6/150 ima maksimalnu uporabu topline i besprijekoran rad zahvaljujući zidovima uređaja napravljenih od kvalitetnog lijevanog željeza debljine 8 mm. Izgaranje gorivih čestica zahvaljujući deflektoru, koji produžuje put ispušnih plinova. Savršeno je rješenje za elegantne interijere i izvrsno za one koji cijene tradicionalni stil.

Peć na drva Koza K6/150 opremljena sa staklom od keramike otpornim na temperaturu čak i do 800°C. Također ima sustav spriječavanja taloženja čađe na staklu gdje se zrak usmjerava kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od prljavština.

Turbofan – poseban uređaj, čiji zadatak je učinkovito distribuirati toplinu koju proizvodi uređaj u sobi, gdje radi.

Koza K6/150 ima ukrasnu ogradu koja pomaže u održavanju čistoće i olakšava korištenja ložišta tako što spriječava ispadanje drva. Uklonjiva rešetka i spremnik pepela omogućuju lakše čišćenje, a ručka koja uvijek zadržava hladnoću sprječava rizik od opeklina.

Svi modeli peći tvrtke Kratki, pa tako i modeli Koza, imaju 5 godina jamstva.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KOZA K6/150”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)