+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

BLANKA KAFEL/K

5.164,01 (38.908,23 kn)

Prednji dio peći Blanka KAFEL/K opremljen je keramikom otpornom na toplinu koja podnosi temperature do 800°C. Kućište od pločica utječe na dugotrajno odbijanje topline, što je dodatni izvor grijanja nakon što u peći ugasne.

Tijelo peći Blanka KAFEL/K izrađeno je od posebnog reljefnog oblika pločica krem sjajne boje. Vanjski dio peći izrađen je od visoko kvalitetnih keramičkih pločica.

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Tijelo i prednji dio Blanka KAFEL/K (krem) peći otporne su na visoke temperature zahvaljujući visokokvalitetnom čeliku koji se koristi u proizvodnji.

Blanka KAFEL/K peć učinkovitim izgaranjem održava temperaturu duže u samoj komori za izgaranje. Podstavljena je Acumotte materijalom koji akumulira toplinu i time doprinosi te podiže temperaturu. Ugrađeni fi 125 vanjski ulaz zraka koji omogućuje izravno dovod zraka izvana izravno u ognjište što rezultira boljim izgaranjem i boljom udobnošću korištenja.

Izgaranje gorivih čestica zahvaljujući deflektoru (usmjerivaču), koji produžuje put ispušnih plinova. Smanjenje štetnih  emisija CO u atmosferu regulacijom sekundarnog zraka, maksimalna potrošnja topline.

Tijelo peći Blanka KAFEL/K izrađeno je od posebnog reljefnog oblika pločica krem sjajne boje. Vanjski dio peći izrađen je od visoko kvalitetnih keramičkih pločica.

Može se koristiti u različitim uvjetima montaže zahvaljujući podesivim nogama.

Svi modeli peći tvrtke Kratki imaju jamstvo na 5 godina, pa tako i model Blanka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BLANKA KAFEL/K”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)