+385 (0)98 312 214 info@kop.hr

KAMIN
PO VAŠOJ MJERI

Ukoliko želite posebno izrađen kamin po mjeri za vašu sobu, ured, dom, vrtnu terasu, opcije su neograničene. Kamini KOP nude pomoć i savjetovanje kod ugradnje kamina te prodaju ložišta za kamine s dostavom na području cijele Hrvatske.

Popravak i održavanje kamina | Kamini KOP

Zakažite Servis Kamina

Kratki PRO linija kamina
Griju noge kaminom webp

NeŠTO o NAŠIM

KAMINIMA

 

Oblici, boje i površinske strukture kamina razlikuju se ovisno o modelu, od nostalgičnih oblika pa do modernog suvremenog izgleda. Kamin se mora uklopiti u prostor, s ugrađenim materijalima i oblikom kakav Vi zamislite, i prilagođen Vašim mogućnostima. Uz naš stručni savjet, te Vaše zahtjeve i želje, postavit ćemo Vam jedinstven kamin koji će osigurati ugodnu toplinu i osjećaj doma, a unutarnjem uređenju prostora dati prizvuk nostalgije vatre i pucketanja drva.

Naša ponuda

Frontalni kamini | Kamini KOP

Frontalni kamini

Klasični kamini koji imaju samo prednju ostakljenu stranu. Vrata na kaminima se mogu otvarati lateralno ili podizanjem, što ovisi o Vašem odabiru. Vaš ukus i želja su orijentiri hoćete li se odlučiti za moderni ili rustikalni stil.

Moderni kamini KOP

Moderni kamini

Suvremen izgled, odabir moderni materijala kod izrade, inovativni i kreativni oblici, različite boje, veliko staklo koje zatvara ložište i iza kojeg i dalje trepere plamenovi živih boja.

Kamini s kutnim staklom | Kamini KOP

Kutni kamini

Kutni kamini na drva donose toplinu i jedinstvenu atmosferu u svaki prostor. U našoj ponudi su moderni kamini svjetski poznatih proizvođača. Za što bolju vidljivost iz svakog kuta sobe osmislili smo kutne kamine.

Kamini s više stakla | Kamini KOP

Staklo s više strana

Kamini koji mogu imati dvije, tri ili četiri ostakljene strane. Kamini koji mogu izgledom biti tunel kamini pa je moguće uživati u vatri boraveći u dvije različite prostorije

Vanjski roštilji | Kamini KOP

Roštilji i ostalo

U našoj ponudi je izrada roštilja po mjeri, a možemo Vam ponuditi i izradu pečenjara. Sve radimo od kvalitetnih materijala na Vašoj lokaciji, uz kompletnu izradu u potpunosti prema Vašim željama

Kamini za centralno grijanje | Kamini KOP

Kamini za centralno grijanje

Kamini za centralno grijanje idealni su za ugrađivanje u kuće i objekte čiji vlasnici toplinu žele osjetiti i vidjeti, a kamini za centralno grijanje osim estetskog imaju i financijski rezultat

Servisiranje kaminskog ložišta je najisplativiji način održavanja.

usluga servisa

Kamini KOP, tj. naš stručni tim, nudi uslugu pregleda kamina, popravke i zamjenu rezervnih i potrošnih dijelova kao i stručno savjetovanje.

Uz redovan servis Vaš kamin će pružati toplinu doma i beskrajan ugođaj i stoga nemojte zaboraviti odraditi servis. Obratite nam se s povjerenjem.

Vatra u kaminskom ložištu

Što kažu naši zadovoljni korisnici

Da vam se javim! Dečki su dobro sve napravili, zadovoljan sam sa poslom. Hvala vam na svemu i na čekanju za ostatak. Čim dodem u hrvatsku javim vam se da uplatim ostatak novaca. Jos jedanput hvala van na svemu!

– MARINKO GRGIĆ

Evo bili za vikend u R. Gori i kamin zaista izgleda impresivno! Čestitke na odlično odrađenom poslu! Hvala Vam na izrazitoj profesionalnosti i želimo Vam puno uspjeha u budućim pronektima. Danas ćemo Vam uplatiti ostatak novaca. Lijepi pozdrav!  .”

– OBITELJ KUFNER

Pozdrav, samo da se zahvalim vama i dečkima. Kamin je super sve je bilo po dogovoru i samo nek dobro grije. Kad stignete pošaljite mi upute o korištenju što ste rekli da imate pa da si pogledam to.
Hvala još jednom
Lp .

– OBITELJ MARIĆ

ODABERITE GOTOVI DIZAJN KAMINA

Moderno ili klasika

Svatko tko želi dodatno obogatiti stambeni prostor ili podignuti atmosferu poslovnog prostota odabrat će postaviti kaminsko ložište. Kamini su već tradicionalno jedan od najpopularnijih načina za obogatiti životni prostor, a zbog sve povoljnije cijene grijanja na drva u odnosu na ostale energente izrada kamina sve je češća odluka pri uređivanju stambenog prostora.

Dodavanje drva u kamin

Za suvremeno uređene prostore savršeni su moderni kamini jednostavnijeg i manje pretencioznog dizajna uz dozu futurističkog izgleda, dok se vlasnici većih obiteljskih kuća ili vikendica češće odlučuju za klasične kamine koji Vas svojim izgledom osvajaju i bude onaj poznati osjećaj topline.

U ponudi KOP kaminskih ložišta i dizajna možete pronaći velik izbor različitih vrsta kamina – kontaktirajte nas i pomoći ćemo Vam da se odlučite za najkvalitetniju opciju koja će biti krojena prema Vašim potrebama!

Novo u ponudi!

Obogatili smo našu ponudu proizvodima HITZE - renomiranog poljskog proizvođača modernih i ekoloških kaminskih umetaka i samostojećih peći. 

Pronađite kaminsko ložište koje Vam najbolje odgovara.