Dobro došli na stranice TVRTKE "KOP" Mursko Središće!

 

Sa željom da Vam predstavimo naše proizvode i usluge napravili smo ovu stranicu nadajući se da nećemo biti dosadni već informativni. Cilj našeg poslovanja je da se zadovolje sve potrebe partnera i naručitelja, što uspijevamo praćenjem novih tehnologija i materijala, osluškujući tržište i njihove potrebe.

Naš proizvodni rad usmjeren je ka ugodi čovjeka. Tvrtka počinje s radom 2001. godine. Želeći da lijepo i ugodno izgledamo, dali smo si slobodu u kreiranju i proizvodnji odjevnih predmeta, istovremeno želeći se ugodno i lijepo osjećati u obiteljskom okruženju, postavili smo si kamin koji stvara jedinstven osjećaj udobnosti i uljepšava dnevni boravak i vrijeme provedeno u obiteljskom ozračju.

I tako se danas bavimo proizvodnjom odjevnih predmeta i postavljanjem sobnih kamina.

 

O kaminima

 

Oblici, boje i površinske strukture kamina razlikuju se ovisno o modelu, od nostalgičnih oblika pa do modernog suvremenog izgleda.

Kamin se mora uklopiti u prostor, s ugrađenim materijalima i oblikom kakav Vi zamislite, i prilagođen Vašim mogućnostima.

Uz naš stručni savjet, te Vaše zahtjeve i želje, postavit ćemo Vam jedinstven kamin koji će osigurati ugodnu toplinu i osjećaj doma, a unutarnjem uređenju prostora dati prizvuk nostalgije vatre i pucketanja drva.

Zovite nas !

Mi želimo biti alat kojim će upravljati Vaša mašta i tako stvoriti jedinstvenu bajku za Vaš dom !